Opleiding en verdieping "Integer en geweldloos communiceren" (M. Rosenberg)

Hathor is een internationaal opleidingsinstituut, opgericht door Karin Ferfers.
Het wordt gedragen door vier meertalige trainers met dezelfde visie.
Het Hathor-instituut richt zich tot mensen, groepen en organisaties die bewust de kwaliteit van hun communicatie, hun samenwerken en - leven met zichzelf en anderen willen verbeteren.

“Geweldloos communiceren”, het gedachtegoed van Marshall Rosenberg, ligt aan de basis van ons huidig aanbod. Vanuit deze inspiratie maken wij het verschil, en geeft het instituut zichzelf telkens opnieuw vorm.
Onze Internationale certificatie in Geweldloze communicatie is een sterke steun in het verder verspreiden van dit gedachtegoed. In verbinding met zoveel anderen wereldwijd, die vanuit dezelfde invalshoek werken.
Karin Ferfers
Vanuit een sterk geloof in de kracht van de universele taal van de behoeften, geef ik dit gedachtegoed Geweldloos communiceren met blijvend enthousiasme door. Zodat elke intentie tot blijvende dialoog zich dagdagelijks vertaalt in een betere samenwerking, en tegelijk een vredevol zaadje is.

Karin Ferfers
Karin Ferfers
Godfrey Spencers passie is communicatie gebaseerd op de behoeften, het diepe streven van elk menselijk wezen. Hij is consultant, trainer en spreker. Hij werkt zowel voor internationale organisaties als voor groepen en individuen.
Hij gelooft in ervaringsgericht leren. Zijn liefde voor mensen kent geen grenzen- of toch bijna niet…..!

Godfrey Spencer
Karin Ferfers
“Ik ben gefascineerd om intenties te begrijpen, soms diep verscholen achter woorden of gedrag.
Om dan met een aanstekelijk enthousiasme, samen te onderzoeken, hoe je communicatie en relaties kan verbeteren. “

Rudy Begas
Johan_Ceuppens
"De manier waarop we met elkaar communiceren is erg bepalend voor onze (werk)relaties en heeft veel impact op de kwaliteit van ons leven, zowel privé als professioneel. Mijn passie en intentie is om mensen te ondersteunen in het leren uiten van wat voor hen belangrijk is om zo tot echte verbinding en samenwerking te komen met de ander."

Hilde Van Gool
HATHOR is een oude Egyptische koninginne godin. Zij bezit een sterke symboliek, en juist daarom draagt ons instituut haar naam. Hathor stimuleert groei en evolutie, en ontvangt het loslaten. Zij staat voor diepe levensvreugde, in liefde en mededogen.
© 2018 TISTE Contacteer de webmaster