Opleiding en verdieping "Integer en geweldloos communiceren" (M. Rosenberg)

“Geweldloos communiceren” streeft verbinding na in zijn breedste vorm.
M.Rosenberg vraagt iedereen die zich engageert om het gedachtegoed uit te dragen, ook effectief bij te dragen aan een project dat ‘sociale verandering’ nastreeft.
Vanuit het Hathor- Instituut kies ik vol overtuiging voor de vzw S.I.S.P, een kleinschalig project, dat het verschil maakt!
Vanuit verbinding met het engagement van een 35-tal mensen ter plaatse, en veel vrijwilligers hier in Vlaanderen, die zich telkens opnieuw inzetten om de nodige fondsen te verzamelen.

“ SISP richt zich tot de allerarmsten en de mensen die weinig of geen kansen krijgen in de Indische samenleving, specifiek enkele dorpen te Vizhinjam in de Zuid- Indische deelstaat Kerala.
SISP tracht de levenskwaliteit van deze mensen te verbeteren door het aanbieden van oa.: gratis scholing, training in sociale weerbaarheid, het opzetten van spaarsystemen (micro credit unions), de begeleiding en financiële hulp voor medische behandeling, voeding, en/of schoolkosten.
SISP werkt zeer nauw samen met plaatselijke hulpverleners en autoriteiten.” (www.sisp.be)

Goed onderwijs geeft jongeren kansen.
Vanuit een financiële brug tussen elke onderwijsbegeleiding hier vanuit Hathor ( workshop, nascholing, De veilige klas,….) en het “Free education centre” wil ik het project mee dragen.
In een wederzijds leren, uit bewondering en in respect voor elk kind, en elke volwassene die zichzelf kansen geeft tot leren en groeien. Hier en in Kerala.
Een Dana schaal (=geven vanuit het hart) laat deelnemers aan andere opleidingen de vrije ruimte tot bijdrage.
© 2018 TISTE Contacteer de webmaster